lunedì 28 aprile 2008

A castigat Ferrari! A murit Mussolini!


In Romania a fost pastele, aici a fost ziua nationala a Italiei. Ziua in care Mussolini, dupa ce fusese omorat de comunisti, era spanzurat cu capul in jos intr-o localitate langa Milano. Ziua in care Italia inchidea capitolul Fascism si incepea era celor aproximativ 50 de guverne in 63 de ani.
Ieri a castigat din nou Ferrari. Pasiunea rosie a triumfat si in Spania. Ce palma pt spanioli...sa vina o echipa italiana si sa castige acasa la ei. Ce palma pt englezi pt care Hamilton si Mesia inseamna acelasi lucru.
Multi stiu ca sunt fan ferrari si poate ca nu sunt atat de obiectiv dar cand trece pe strada pe langa tine un Ferrari nu se compara cu nici o alta masina. Am vazut si Lamborghini, Aston Martin, Bentley si toate marcile astea super faimoase. Dar...offf...Ferrari e un vis. Lambo...sunt masini super sportive...poate prea sportive, Aston...seamana prea mult intre ele modelele si Bentley...are fundu' cam mare(ma refer doar la design, nu fac nici o referinta la partea mecanica, aici e mai mult de discutat).
Intrebare:"De ce nu are JIJI Becali ferrari?". Astept raspunsuri la aceasta intrebare. Saracutul merge doar cu un maybach la mana a doua.

Nessun commento: